A boldogság - a saját, valódi természetünk szerinti létezésben, teremtésben és kommunikációban rejlik, amikor megértés és szeretet állapotában vagyunk. De vajon mi a szeretet?

Azt írta nekem egy intelligens, jól képzett és őszinte fiatalember, miután többször meghallgatta A SZERETET - mint védjegy c. előadásomat, hogy:

"Én végighallgattam az előadást, most már kb 6-8x. Ha egy szóval kéne jellemeznem, azt mondanám: letaglózó. Sorsokat döntünk el pillanatnyi érzelmi állapotunknak megfelelően. És erről még soha senki nem beszélt nekem 33 évig!!! Fogalmam sem volt, hogy mi az a szeretet." - B. Balázs (33)

Természetesen először mindenki azt HISZI, hogy TUDJA, mi a szeretet, mivel gyermekkora óta használja a szót... Általában azt hiszik, hogy ÉRZELEM vagy VONZALOM. Nem könnyű szembenézni azzal a ténnyel, hogy ha tévedésben élünk egy olyan fontos fogalommal kapcsolatban, mint a SZERETET, akkor a párkapcsolatunk és a házasságunk üzembiztosan tönkremegy, mert sem gondolkodni, sem dönteni, sem cselekedni nem fogunk tudni MEGFELELŐEN. S főleg SZERETNI nem fogunk!


Ez az előadás a világ legnagyobb "átverését" leplezi le, amit jelenleg a „szeretet” nevében elkövetnek férfiak, nők, apák és anyák. Az előadás lépésről-lépésre tárja fel az igazságot arról a családokon belül elkövethető károkozásról, amely lényegét tekintve ÁLSZERETET, és amely oly sok szenvedést okoz.

Az előadás fokozatosan van felépítve. A végére minden félreértés és csapda tisztázódik benned a VALÓDI szeretetről, és megtudod, hogy miért LÉTFONTOSSÁGÚ ezt megérteni a párválasztás ELŐTT. Ha felkészültél, máris elindíthatod az előadást, amely könnyen lehet, hogy életed egyik legfontosabb 1,5 órája lesz és eldöntheti nem csak a Te sorsodat, hanem a CSALÁDOD ÉS A GYERMEKEID sorsát is...


 

Ha szívesebben olvasnád a saját ütemedben az előadás anyagát, akkor ide kattintva letöltheted azt PDF formátumban.


Kedves Látogató! Itt feliratkozhatsz a Hírlevelemre. Jó böngészést kívánok! Baráti üdvözlettel, Paeli Suutari

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:



Keresés a honlapon
Elkészült a Sikeres Házasság szimbólum
2010.11.23.



A nyugati kultúrában nem alakult ki szimbóluma a SIKERES házasságnak, így hát készítettem egyet, amely sok fontos dolgot kifejez a számomra. Faliképként bekeretezve értékes ajándék lehet most már mások számára is. A kép megismeréséhez csak kattints az alábbi "Tovább" linkre.